din redovisningsbyrå i Stockholm

Menu

Referenser

m&m ekonomi har varit vår redovisningsbyrå under flertalet år som egna företagare. De har varit behjälpliga med redovisning, bokslut och deklarationer. m&m har med en hög servicenivå utfört efterfrågade tjänster med stort engagemang och personligt bemötande. Vi har fullt förtroende för m&m, deras kompetens och engagemang gör att vi varmt kan rekommendera m&m till andra företagare som vill ha koll på sin ekonomi.

Foto: http://www.aliciaswedenborg.com

Erika & Marcus AujalayWinterviken-Festvåning-Café-Konferens AB


 

Vi har anlitat M & M ekonomi i 7 år och är otroligt nöjda. Vi får all hjälp vi behöver. -Vi känner oss trygga och vet att inget blir fel, vi kan alltid ställa frågor och vi får svar. -Mycket proffsiga – inga oklarheter tryggt och personligt. -Dom gör det dom är bäst på så företagen kan ägna sig åt sin affärsverksamhet.

 

Mia SkaugMoonsun AB


 

M&M ekonomi har skött om mina två bolag, varav Stelena är ett av dem i 10-talet år. Jag har fullt förtroende för M&M´s kompetens och erfarenhet. Jag är också trygg med att redovisning, skatt etc sköts på ett optimalt sätt. Därtill är M&M oerhört serviceinriktade, positiva och flexibla i alla våra kontakter, vilket givit att samarbetet fortsatt under så lång tid. Jag kan med glädje och stor tillförsikt ge M&M mina allra bästa rekommendationer!

 

Helena CederqvistSveriges Karriärcentrum AB


 

Nyheter